"Takvih je teorija da se više ne zna šta je istina, a šta ne..." Iliev otvoreno o promenama u Partizanu (Foto)
Ivica Iliev na konferenciji za medije, Foto: Starsport©

REČ SPORTSKOG DIREKTORA

"Takvih je teorija da se više ne zna šta je istina, a šta ne..." Iliev otvoreno o promenama u Partizanu (Foto)

Sportski sektor radi za sebe, kao nezavisno telo pripojeno celom sistemu i moramo da funkcionišemo kakva god bila situacija, rekao je Ivica

Objavljeno:

Savo Milošević predstavljen je kao novi trener Partizana i od danas zvanično počinje drugi mandat na klupi crno-belih.

U prethodnom je osvojio Kup Srbije 2019. godine i to je poslednji trofej koji je stigao u Humsku, a prisutnima se obratio i sportski direktor Ivica Iliev.

Ivica Iliev i Savo Milošević na konferenciji za medije
Ivica Iliev i Savo Milošević na konferenciji za medijefoto: Starsport©

- Želeo bih da se zahvalim pre svega bivšem treneru Aleksandru Stanojeviću. Kako u životu, tako i u fudbalu ništa nije garant da će sve biti kako deluje u jednom momentu. Sa zadovoljstvom predstavljam čoveka kojem sam se divio kao igraču i kao treneru, kojeg sam u mojem prvom mandatu doveo na mesto trenera. O njemu i igrama Partizana je suvišno pričati. Pitali su me ljudi ko će biti novi trener, a odgovarao sam pitanjem: sa kim je Partizan igrao najlepši fudbal. Dobijao sam samo jedan odgovor – Savo Milošević. Drago mi je da i drugi dele moje mišljenje i verujem da će sa Savom biti i više publike iz dana u dan jer će prepoznati tu filozofiju Partizanove škole i Partizanovog fudbala koji nas je krasio decenijama - rekao je Iliev.

Ivica Iliev i Savo Milošević na konferenciji za medije
Ivica Iliev i Savo Milošević na konferenciji za medijefoto: Starsport©

Dotakao se i funkcionisanja kluba, odnosno neizvesnosti koje vlada kada je u pitanju rukovodstvo "parnog valjka."

- U mom prvom mandatu od sedam godina Partizan je imao najveći profit dok je trener bio Savo Milošević, a ono što je nama potrebno je takav jedan period koji će vratiti stabilnost klubu. Savo Milošević je moj izbor. Došao je u trenutku kada je mnogo toga nepoznato, kada se mnogo toga priča i analizira. Takvih je teorija da se više ne zna šta je istina, a šta ne. Sportski sektor radi za sebe, kao nezavisno telo pripojeno celom sistemu i moramo da funkcionišemo kakva god bila situacija. Morali smo da donesemo odluke bez obzira na ostale aktivnosti. Deo sam Skupštine i 11. oktobra će javnost saznati kao i ja sve o potencijalnim promenama u sistemu - zaključio je Iliev.

Bonus video:

39:06

ESPRESO INTERVJU: Ivica Iliev

(Espreso/Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.